Susur masuk Persimpangan Tol Kajang dari KL ditutup setiap 10 malam-5 pagi pada 15 Feb-8 Mac – PLUS

0
180

PLUS Berhad telah memaklumkan susur masuk ke Persimpangan Tol Kajang dari Kuala Lumpur ditutup secara berkala pada setiap hari Isnin hingga Khamis kepada semua jenis kenderaan mulai 15 Februari hingga 8 Mac 2022, dari jam 10 malam hingga 5 pagi. Penutupan ini bagi membolehkan kerja-kerja penyelenggaraan dan memotong pokok-pokok besar dapat dijalankan dengan selamat di sepanjang laluan tersebut.

Sebagai alternatif, pengguna lebuh raya PLUS dari Kuala Lumpur yang ingin menuju Kajang, boleh keluar di Plaza Tol UPM untuk teruskan perjalanan ke Kajang dengan menggunakan Lebuh raya Besraya dan SILK atau membuat pusingan-U di Plaza Tol Bangi sebelum berpatah balik dan masuk semula di Plaza Tol Kajang.

Dalam masa yang sama, PLUS menasihatkan pengguna lebuh raya yang menggunakan laluan tersebut agar merancang perjalanan dan mematuhi arahan papan tanda yang disediakan oleh PLUS.

The post Susur masuk Persimpangan Tol Kajang dari KL ditutup setiap 10 malam-5 pagi pada 15 Feb-8 Mac – PLUS appeared first on Paul Tan’s Automotive News.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here